Wie ben ik en wat doe ik

Mijn naam is Helga Sturkenboom (1966). Ik ben moeder van 2 bijzonder mooie kinderen (een dochter en zoon), 2 speciale ‘schoon’-kinderen én oma van drie mooie lieve kleinkinderen. En ik woon samen met een lieve levenspartner.

Rond mijn 22ste levensjaar kwam ik erachter dat ik heldervoelend, helderwetend en een HSP (=High Sensitive Person) ben. Ik was op dat moment in mijn eigen ontwikkeling nog niet zover dat ik deze gaven op de juiste manier kon gebruiken. In 2005  is het proces van mijn eigen intuïtieve ontwikkeling doorgezet tot het opzetten van een praktijk. Een praktijk die op holistische wijze energetische methodes aanbiedt in de vorm van healing, massage en coaching.

Ik begeleid en ondersteun mensen op hun levenspad, met het oplossen van hun lichamelijke en emotionele uitdagingen, zodat ze meer inzichten, innerlijke rust, ontspanning en balans ervaren.
Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van mijn intuïtieve kwaliteiten.
Ik werk vooral vanuit mijn gevoel. Daarbij bied ik vertrouwen, ondersteuning en een luisterend oor.
Tijdens een behandeling worden blokkades of pijnpunten aangeraakt, in beweging gebracht en opgelost. De energie gaat dan weer stromen in je lichaam.
Iedereen is verschillend en er is dus ook geen behandeling hetzelfde. Ik kijk naar wat jij nodig hebt, zodat jij weer van binnenuit kunt stralen.
Blokkades in ons lichaam en in ons denken zijn niet onze vijanden. Ze zijn een uitnodiging om dichter bij onszelf te komen…
 Inmiddels heb ik diverse studies/opleidingen/workshops gedaan zoals:
 • Spiritueel Mediumschap en Persoonlijke ontwikkeling (Anneke Klaassens-Medium)
 • Essential Chakra Healing massage (Helga Sturkenboom-Praktijk Avana*)
 • Dorn therapie en Breuss Massage & diverse keren Nascholing en Verdieping (Idelette Eijgelaar-Dorn Instituut)
 • AromaTouch Techniek (Tanja Daniels-Claimbackyourhealth)
 • NLP-Neuro Linguistisch Programmeren (Frank den Ouden-Magnetiseur/Energetisch therapeut)
 • Metamorfose Massage (Marlies v/d Horst-Licht op je Leven)
 • Aura & Chakra Healing ( Civas-opleidingen)
 • Magnetiseren ( Civas-opleidingen)

*Door jarenlange ervaring in mijn Praktijk, is de Essential Chakra Healing massage ontstaan…Een mooie combinatie van Healing en Massage met Essentiële Oliën. Tijdens deze massage luister ik, met mijn handen, naar wat jouw lichaam mij vertelt. De energie wordt weer in beweging gebracht en de ervaringen, die zich hebben vast gezet in jouw lichaam, maken zich los.

Essential Chakra Healing massage

Ieder mens heeft 7 basis chakra’s. Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zij nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. De 7 basis chakra’s zijn buitengewoon ontvankelijk voor onze gedachten en gevoelens. Onuitgesproken woede of frustratie bijvoorbeeld kan zich ophopen als spanning in spieren. Door invloeden van buitenaf en door geïmplodeerde emotionele energie zoals bijvoorbeeld verdriet, angst of twijfel kan het chakrasysteem ook worden overbelast. Ze kan dan de balans verstoren en voorkomen dat we levensenergie op een positieve manier gebruiken.

Wat kan de Essential Chakra Healing massage voor u doen?

De Essential Chakra Healing Massage is een holistische, helende massage waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de voeten en rug worden aangebracht. Het is een persoonlijk afgestemde massage in combinatie met een healing voor de 7 basischakra’s.

essetial-chakra-healing

Door jarenlange ervaring is de Essential Chakra Healing massage ontstaan…Een mooie combinatie van Healing en Masseren. Er wordt gebruik gemaakt van diverse massage bewegingen. Deze maken verbinding met jou, met jouw emotionele en rationele kant, zodat de blokkades loskomen. Daardoor wordt de weg vrijgemaakt en geeft dat jou innerlijke vrijheid. Door deze transformatie ervaar je inzichten en kan de levensenergie weer vrij stromen.

De combinatie van de 7 essentiële oliën en de 7 chakra’s hebben een helend effect op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn. Tijdens deze massage ervaar je dat je emotioneel en lichamelijk weer in je basisbalans komt zodat je je weer ontspannen in je hoofd en lichaam voelt.  

Tijdens deze holistische massage met essentiële oliën nodig ik je uit te focussen op mijn handen. Omdat je mijn handen volgt, voel je tegelijkertijd ook je eigen lichaam. Jij mag ervaren wat het met je doet. Een zachte, liefdevolle aanraking van de huid heeft veel effect. Het geeft ontspanning, aandacht, rust en vertrouwen. Een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Dat kan iedere keer weer anders zijn. Omdat jij je ook nooit hetzelfde voelt. Hierdoor is iedere massage anders en zal ook het effect van een massage elke keer weer anders zijn.
Doordat ik bewust geen totale lichaamsmassage geef, maar werk via je voeten en rug, is er nog meer focus. Meer focus geeft meer diepte, meer ontspanning. Het mooie is dat juist deze manier van masseren een groot effect heeft op je hele lichaam! Je hebt namelijk in het rug-gebied (en voeten) heel veel meridianen, je chakra’s en energiepunten. Jouw energiesysteem is met heel je lichaam en energieveld (aura) verbonden.

Daarnaast zijn er vanuit dat energiesysteem ook verbindingen met de mensen en wereld om je heen. En via jouw energiesysteem wordt heel veel informatie door geven. Groot, klein, intens, subtiel. Soms heb je ervaringen die op dat moment zo heftig zijn voor je, dat die ervaring een direct effect heeft op jouw energiesysteem en lichaam. Die ervaring zet zich vast of zorgt voor een stagnatie van de energiestroom. Daar hoef je niet direct last van te hebben, maar vroeg of laat gaat je lichaam signalen geven. Eerst subtiel, en als je er niet op reageert, steeds nadrukkelijker. Tot jouw systeem uiteindelijk aan de noodrem trekt. Zodat je wel gedwongen wordt te gaan luisteren, voelen, ervaren en helen.

* Een Massage is het aanraken van lichaam, geest en ziel *

chakras

Ervaringen…

Bronja:  Tijdens de massage heb ik door de geuren een mooie reis gemaakt door diverse landen zoals Egypte en India ..heerlijk ontspannend was de massage..in totale overgave kon ik de massage ervaren.

Wina:  Ik zit nu na te genieten van de massage.. Toen jij na een tijdje je ene hand op mijn onderrug legde voelde die plek heel warm. Je andere hand legde je op mijn nek maar die voelde niet warm. Dat klopte ook zei jij ..want die plek was nog niet behandeld. Toen deze wel behandeld was voelde ook deze plek heerlijk warm. Later deed je Lemongrass op mijn rug toen zag ik een heel mooi warm geel licht. De hele dag en nu nog voel ik alles door werken. Bedankt hiervoor!

Anja:  Het valt me op dat ik de afgelopen twee weken heerlijk vast slaap en ik zit lekker in mijn energie!

Ans: Ik heb je massage vanmiddag als heerlijk en geweldig heb ervaren. Graag zou ik nog een keer willen komen!

Astrid Jouw massage mij erg goed heeft gedaan. Zoals ik je al zei voelde ik me een soort heel na de massage en dat gevoel heb ik nog steeds. Totaal ontspannen lichaam en geest. Heerlijk!

DORN- EN BREUSS METHODE

Dorn Therapie 

De Dorn-therapie is een holitische therapievorm en heeft als basisuitgangspunt dat veel pijnklachten veroorzaakt worden door scheefstand van wervels en gewrichten. Die op hun beurt weer hun oorsprong hebben in bijv. beenlengteverschil. Sommige klachten zijn direct gerelateerd aan de scheefstand maar er bestaan ook tal van afgeleide gezondheidsproblemen die hierdoor kunnen ontstaan.

Met de duimen zet de  Dorn-therapeut op een voorzichtige manier de wervels op hun plekje terug. Tegelijk maakt ze het bindweefsel tussen de wervels los, waardoor de doorbloeding beter wordt. Daardoor voelen mensen zich beter en worden lichamelijke en emotionele klachten voorkomen en genezen.

Zo kan Dorn-therapie helpend zijn bij o.a:

 • (lage) rugpijn,
 • uitstralende pijn naar benen en armen,
 • knieklachten,
 • heupklachten,
 • scoliose,
 • schouderklachten,
 • nekklachten,
 • kaakklachten,
 • voetproblemen,
 • hoofdpijn,
 • maagklachten,
 • darmklachten,
 • blaasproblemen

Na elke behandeling heb je een fijn en ontspannen gevoel!

1001004011500328

De Breuss-massage is vooral een diepe ontspannende rug-massage….

De tussenwervelschijf is het kraakbeen tussen de wervels dat ervoor zorgt dat de zenuwen beschermd worden en de wervels elkaar niet raken. Rudolf Breuss ontwikkelde de tussenwervelschijf-massage en stelde vast dat deze zich heel goed laat combineren met de Dorn-therapie. De Breuss-massage is een fijngevoelige, energetisch handmatige rug-massage, die psychische energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Je kunt er veel tussenwervelkolom problemen, zoals bijv. ischias en hernia ongevaarlijk en succesvol mee behandelen.

De zachte Breuss-massage van de wervelkolom gaat er van uit dat er geen versleten tussenwervelschijven bestaan, omdat alle cellen ook op hoge leeftijd steeds weer vernieuwd worden. Er bestaan wel gedegenereerde tussenwervelschijven, maar die kunnen gestimuleerd worden, zodat ze weer verbeteren, regenereren. Bij osteoporose of pijn moet de massage heel voorzichtig gedaan worden, de massage mag niet pijnlijk zijn. Bij hevige wervelkolomproblemen, enorme pijn of zeer verkrampte spieren is de Breuss-massage een ideale voorbereiding op de Dorn-therapie.

De Breuss-massage kan ook na de Dorn-behandeling gegeven worden om de wervelkolom nog meer te strekken. De Breuss-massage kan je zo vaak je wilt herhalen. Specifiek voor deze massage wordt van St. Janskruidolie en Druivenpit-olie (gemengd met ess.oliën van o.a. melisse, marjolein, citroen, dwergsinaasappel en mandarijn) gebruikt.

( BronInfo: Dorn Instituut Ommen)

safe_image209NBU70

Bart:  De behandeling zelf heb ik als zeer prettig ervaren. Door een milde manipulatietechniek werd al snel zichtbaar dat het beenlengteverschil “verdwenen” was. Daarna heeft Helga de rugwervels onderhanden genomen.

Met de duimen zijn de wervels één voor één gemasseerd en werden omliggende blokkeringen weggemasseerd. Aansluitend heeft Helga de rug ingesmeerd met olie (diverse bestanddelen waaronder St Janskruid) en afgedekt met een soort papier. Als laatste werd ik nog energetisch behandeld (magnetiseren). Toen de behandeling afgelopen was had ik wel het gevoel dat er wat gebeurd was. Mijn rug voelde enigszins een beetje beurs aan en voelde me ontzettend loom.

Er werd geadviseerd om de “afvalstoffen in het lichaam ” af te laten voeren door direct veel te drinken en het lichaam te ontzuren.  Volgende dag voelde ik me al een stuk bewegelijker en merkte dat de rugklachten waren afgenomen. Voor herhaling vatbaar deze (voor mij) nieuwe methode!!

doTERRA’s AromaTouch Techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (uw ingewanden) van de rug tot aan de voeten.  De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk.  De AromaTouch Techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en de essentiële oliën doen zijn werk

Wat kan de AromaTouch Techniek voor u doen?

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. De toepassing heeft het doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen.

Diepe ontspanning nodig? Innerlijke rust en balans ervaren?

De AromaTouch Techniek is een techniek, waarbij diverse essentiële oliën op een speciale manier op de rug en de voeten worden aangebracht. Je kan het zien als een lichte massage hoewel de bewegingen in de eerste plaats technieken zijn voor een optimale opname van de oliën door je lichaam.

atmassage

De combinaties van de oliën en de bewegingen zijn zodanig op elkaar afgestemd dat de oliën een breed effect hebben op het lichamelijk en geestelijk/emotioneel welzijn.

De AromaTouch Techniek werkt onder andere ontspannend voor je spieren en je geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel, het verhoogt de circulatie, de soepelheid van je ledematen, het ondersteunt je immuunsysteem, reinigt en balanceert lichaam en geest.

Zoals gezegd..De doel van de massage bevat vier stappen:

 • Stress vermindering
 • Versterken van uw immuunsysteem
 • Ontstekingen in uw lichaam verminderen
 • Het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel. (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. De AromaTouch maakt gebruik van 8 oliën o.a. (Lavendel, Tee Trea, Wilde sinaasappel en Pepermunt) en deze worden gebruikt samen met een basisolie bijv. Jojobaolie of Amandelolie

Wat vooral heel belangrijk is dat de massage vooral een uur lang heerlijke, volledige ontspanning geeft. Voor elk mens is het heel belangrijk om aangeraakt te worden. Even de tijd en aandacht geven wat ons lichaam nodig heeft. Er is al zoveel stress en hectiek in ons dagelijks leven dat we onszelf vaak vergeten. Ieder mens heeft het nodig om weer innerlijke rust en balans te ervaren en in het moment zijn van totale ontspanning.

praktijkat

Sandra: Helga is een hele lieve goede ondernemende bekwame vrouw. Ze is goed in haar massages. Voelt goed aan hoe je je voelt wat je nodig hebt. Kan goed anticiperen. En geeft een hele fijne rust met zich mee. Je kan bij Helga goed ontspannen en mag alles vertellen aan haar een geeft daar waar nodig is fijne raad.

De aromamassage die ik bij haar volg, geeft mij een ontspanning van kruin tot teen. In mijn drukke werkleven is dit een aangename ontspanning en kom ik helemaal tot rust. De olie werkt tot weken erna door en voel een intense ontspanning van mijn hele lichaam.

Kortom: Helga is een vriendelijk lief persoon die weet wat ze doet en is vooral erg bekwaam in wat ze kan doen. Ze is een vrouw uit duizenden. Ik kan niets anders dan lovend zijn over Helga. Wil je het ook proberen? Dan zou ik zo snel mogelijk contact met haar opnemen. Tevens geeft ze op een hele rustige mooie omgeving haar massages. Daar wordt je al helemaal rustig van…

Magnetiseren

Magnetiseren is een genezingsmethode die al in de oudheid werd toepast en waar vandaag de dag nog steeds mooie resultaten mee worden behaald.

Magnetiseren is het op een liefdevolle wijze doorgeven van energie, daar waar blokkades worden gevoeld brengt magnetiseren licht en liefde naartoe. Deze energie wordt gebundeld met mijn intuïtieve vermogens en kent geen tijd en ruimte.

Het gaat daar heen, waar het lichaam het nodig heeft. Het kan rechtstreeks bij de cliënt door handoplegging. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen en klachten op te heffen. Het emotionele lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door de prikkels van buitenaf

Uiteraard kan men verder met bijna alle klachten bij mij komen. Hierbij kunt u denken aan lichamelijke en psychische klachten, het verminderen van chronische pijnen, o.a.

 • Vermoeidheidsklachten
 • Vermindering van stress
 • Slaapproblemen
 • Schouder en nekklachten
 • Hoofdpijn
 • Spierpijnen
 • Ontstekingen
 • Kneuzingen
 • Reuma en fibromyalgie
 • Ondersteuning van de reguliere geneeskunde etc.
 • Depressie
 • Faalangst
 • Lusteloosheid
 • Agressie
 • Onzekerheid

Ook bij kinderen helpt Magnetiseren, het brengt de levensenergie weer in balans en laat het beter stromen. Zodat ze beter bij hun ware zelf blijven! Daar waar blokkades worden gevoeld brengt magnetiseren licht en liefde naartoe. Het emotionele lichaam zuivert zich van de emotionele en fysieke disbalans die is ontstaan door de prikkels van buitenaf.

Misschien is er gezegd dat je kind een probleem heeft, terwijl jij het gevoel hebt dat dat wel meevalt. Als ouder ben je ervan overtuigd dat het gedrag wat als probleem bestempeld wordt (bv. emotioneel, verlegen, agressief) door overprikkeling komt en afhankelijk is van de situatie.

Deze kinderen voelen zich ook vaak onbegrepen….

Dit vaak onbegrepen voelen uit zich meestal in klachten zoals o.a. bedplassen, allergie, eczeem, faalangst, onzekerheid, angsten, verdriet, woede-uitbarstingen, ADHD, PDD-NOS, niet kunnen meekomen op school, problemen met eten, bang zijn in het donker en andere klachten. Zo’n klacht kan ook een signaal zijn dat het kind hooggevoelig is.

Meer informatie over Magnetiseren kunt u terug vinden in de Nieuwsbrief Magnetiseren..

images (56)

Paula: Ik heb een aantal keren de behandeling magnetiseren gehad, voor mij een bijzondere ervaring , alsof je weg zinkt in een gevoel van gewichtsloosheid en waar zelfs mijn hoofd even “leeg” was. Je voelt het warm worden zonder te zien waar Helga haar handen houdt en er daalt een diepe rust in je neer.

 

Metamorfose Massage

Metamorfose massage is een vrij onbekende, zeer eenvoudige techniek, ontwikkeld door Robert Saint John en later verder uitgewerkt door Gaston Saint-Pierre.

Bij metamorfosemassage worden de reflexgebieden van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd zacht aangeraakt. Deze gebieden corresponderen met onze voor-geboortelijke periode. In deze periode kunnen blokkades zijn ontstaan die van grote invloed zijn op ons dagelijkse leven en beleven, vaak herkenbaar als ingesleten patronen die zich steeds weer in een ander jasje aan ons opdringen.

download (11)

De geblokkeerde energie kan in beweging gebracht worden door de zachte aanraking, die zonder enige sturing van de kant van de masseur wordt uitgeoefend. Ieder mens weet diep van binnen nog wie hij bedoeld is te zijn en hoe hij op zijn eigen wijze en in zijn eigen tempo tot bewustzijn, groei of genezing kan komen. Omdat er richtingsvrij gewerkt wordt, bepaalt iemand dus zelf hoe en hoe snel de aanraking van de masseur in zijn lichaam en zijn leven uit gaat werken.

De ontvanger van de massage leert zichzelf ervaren en (her)kennen. Tijdens de massage kunnen allerlei sensaties optreden. Van warm naar koud, tintelingen, spontane bewegingen, sensaties van stromende energie, emoties die boven komen. Oude klachten kunnen zelfs tijdelijk terugkeren. Maar welke de reactie ook is, als de levensenergie weer vrijuit kan stromen, zal deze aangewend kunnen worden voor bewustwording, groei en genezing.

Reacties die kunnen voorkomen na een metamorfosebehandeling zijn:

 • Verdwijnen van diverse lichamelijke klachten zoals koude handen/voeten, hoge bloeddruk, menstruatieklachten, obstipatie..
 • Betere doorbloeding, waardoor o.a. betere genezing van wonden
 • Meer energie en doelgericht handelen. Men vindt eindelijk de kracht om datgene aan te pakken wat je al zolang van plan was.
 • Loskomen van verdriet, onmacht en woede…dit kan tijdens of vlak na de behandeling gebeuren of soms dag(en) later.
 • Herbeleven van traumatische ervaringen en verwerking hiervan
 • Liever worden voor jezelf

images (51)

De massage wordt meestal als zeer prettig ervaren met een diep ontspannende werking. Dat is een prettig gegeven. We kunnen zoveel voor elkaar betekenen door “alleen maar”de voeten, de handen en het hoofd van de ander zacht aan te raken. We kunnen een katalysator zijn in het proces van zelfontdekking en zelf(h)erkenning en zo de ander helpen te worden wie hij bedoeld is te zijn. Deze massagevorm kent geen contra-indicaties.

Na de massage is het belangrijk even rustig een half uurtje te blijven liggen en te laten gebeuren wat nodig is. De weken na de massage is de invloed ervan nog steeds actief. Daarom mag je de massage niet te vaak uitvoeren; maximaal eens per week.

Alie: Het begon in eerste instantie met een healing. Helga vertelde dat zij ook een Metamorfose-behandeling kon en wilde geven zodat ik meer inzichten zou krijgen. Dat gebeurde ook. Er gebeurt veel, soms helemaal niet makkelijk maar uiteindelijk brengt het je wel waar je wezen wilt.

Het kan zijn dat u een klacht heeft die hier niet vermeld staat.

Aarzel niet, maar neem dan vrijblijvend contact met mij op.

4 Hands Healing

De 4 hands healing wordt gezamelijk gegeven met André Birkhoff. Wil je meer weten over André?  Verwijs ik je graag naar zijn website www.andrebirkhoff.nl

Healing is een term die in de alternatieve geneeswijze wordt gebruikt als een verzamelnaam voor een groot scala aan therapeutische en paranormale behandelingen die men onder de behandeling van een therapeut kan ondergaan.

Met healing wordt ook het verwerken van trauma’s of andere psychologische schade bedoeld, die in dit leven of vorige levens zouden zijn opgelopen. Dus je begrijpt dan dat het effect des te groter en dieper is door 4 handen.

Gerda: Na mijn ervaringen met magnetiseren was ik nieuwsgierig naar de 4-hands healing die Helga samen met André geeft. Dit heb ik nu 2x gedaan en dat waren fijne, heftige ervaringen. Heel confronterend maar zeer waardevol.

images (58)

Aura- en Chakrahealing

Ieder mens (en ieder dier) heeft een energieveld rondom het fysieke lichaam, genaamd aura. Ook heeft ieder levend wezen chakra’s. Dit zijn de energiecentra in ons lichaam, zij nemen energie op en verdelen dit over het lichaam. Door invloeden van buitenaf, kunnen wij uit balans raken, met als gevolg disharmonie en (uiteindelijk) ziekte. Het doel van Aura & Chakra Healing is om blokkades en disharmonie op te sporen, te analyseren en te behandelen

Tijdens een healingconsult maak ik de aura schoon en herstel ik de balans in de chakra’s. Het contact met de aarde enmet de bron wordt hersteld en de energie kan weer vrij door het lichaam stromen. Door het doorgeven van de kosmische energie via mijn handen, wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en de klachten worden op een natuurlijke manier verholpen of verminderd

Een healing kan heel goed helpen bij o.a. rug-, nek- & schouderklachten, gewrichtspijnen, overbelasting & blessures, stressgerelateerde klachten (bijv. spanningshoofdpijn, slapeloosheid, spierverkrampingen), diverse stoornissen (bijv. angststoornissen, eetstoornissen), depressieve klachten, herstel na ziekte of na een operatie, enzovoort. Het is in te zetten bij iedere vorm van disbalans en pijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Aura & Chakra Healing kan zowel bij mensen als bij dieren ingezet worden, ongeacht leeftijd (ook bij jonge kinderen en baby’s). Een healing is heel goed te combineren met Kristal- & Edelsteentherapie, omdat deze natuurlijke geneeswijze de werking versterkt.

Uiteraard is Aura & Chakra healing niet bedoeld als vervanging van een behandeling van een huisarts of specialist

Myrthe: Helga heeft met mij een aura- en chakrahealing gedaan met edelstenen.
Na de behandelingen voelde ik mij rustiger, veel meer geaard en merkte ik dat ik beter in mijn vel zat.
Ik sta nu veel beter in mijn kracht. Ook hebben we nog even met elkaar gesproken en is mij veel duidelijk geworden.
Een echte energetische verwenning!”

aura-chakra-healing

Neem contact op

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht