Wie ben ik?

“Lichaam en Geest zijn één”

Hallo, ik ben Jessie Jansen. Sinds twee jaar geef ik ontspannende voetreflexmassages in Nijmegen en biedt dit nu aan in Gezondheidswinkel de Kroon in Wijchen. Mijn passie heeft altijd gelegen bij masseren en ben ook erg blij dit nu uit te voeren. Het helpen bij ontspanning bij stress, het lichaam aanzetten tot het opruimen van afvalstoffen en het oplossen van blokkades horen bij mijn visie “Lichaam en Geest zijn één”.

VOETREFLEXOLOGIE

Wat houdt voetreflexologie in?

Voetreflexologie is een eeuwenoude medische traditie die wereldwijd wordt toegepast om mensen gezond te houden of hun gezondheid te bevorderen. Devoetreflexmassage gaat uit van de wetenschap dat zich in de voeten gebieden bevinden, de zogenaamde voetreflexpunten, die verbonden zijn met alle lichaamsorganen. Het masseren van deze punten activeert energiebanen in het lichaam, brengt het lichaam weer in balans en heft blokkades op. Het masseren van de drukpunten zorgt voor een betere doorstroming van levenskracht en energie in het gehele lichaam, het werkt ontspannend en verlichtend.

HANDREFLEXOLOGIE

Wat houdt handreflexologie in?

Handreflexologie baseert zich net als de voetreflexologie op de wetenschap dat de reflexpunten in de handen en de voeten verbonden zijn met alle lichaamsorganen. Het masseren van deze punten activeert energiebanen in het lichaam, brengt het lichaam weer in balans en heft blokkades op. Het masseren van de drukpunten zorgt voor een betere doorstroming van levenskracht en energie in het gehele lichaam, het werkt ontspannend en verlichtend. De effecten van hand- en voetreflexologie zijn zelfde, maar handreflexologie wordt vooral toegepast wanneer massage van de voetzolen door overgevoeligheid, blessures of bijvoorbeeld voetschimmel niet mogelijk is.

Neem contact op