Book an appointment with Gezondheidswinkel De Kroon using SetMore

U kunt ook gemakkelijk en snel online een afspraak maken!

Klik hieronder op een van de therapeuten voor meer informatie

Achter de winkel bevindt zich praktijkruimte(s). Hier houden diverse therapeuten praktijk. Zij richten zich met name op complementaire of natuurlijke geneeswijzen. U kunt er onder andere terecht voor:

Avada Admin

Yvonne Ramakers

Bioresonantie

Bioresonantie

Bioresonatie is een energetische behandelmethode. Ongrijpbare klachten, zoals allergieën, schimmels, hoofdpijn, verminderde weerstand en maag- en darmstoornissen, worden pijnloos opgespoord en direct behandeld.

Ook kunnen we aangeven welk geneesmiddel voor u op dat moment het meest geschikt is.

Lees meer
Jeroen Postma Gezondheidswinkel de kroon Markt 14 Wijchen

Jeroen Postma

Bioresonantie / Orthomoleculair Geneeskunde

Orthomoleculair

De behandelingen zijn gericht op het weer in balans brengen van het lichaam zodat het zelf-genezend vermogen van het lichaam weer in staat is om het lichaam gezond te houden. De therapie zal u helpen om weer in balans te komen. De therapie is er op gericht om meer bewust te worden van hoe je eigen gezondheid het beste kan ondersteunen. Zodat je kan werken aan een betere gezondheid en klachten kan voorkomen

Lees meer
Irma Janssen Gezondheidswinkel de kroon Markt 14 Wijchen

Irma Jansen

Hypnotherapie

Hypnotherapie

Kinesiologie is een alternatieve methode die middels de spiertest blokkades en onbalans in fysiek en emotioneel opzicht in het lichaam opspoort. Bij de spiertest wordt lichte druk op de arm uitgeoefend. De verandering van de spierspanning wordt gebruikt om vast te stellen waar blokkades zitten en hoe te behandelen. Bijvoorbeeld slaapproblemen, stress, concentratie- en gedragsproblemen bij o.a. kinderen.

Lees meer

Voor meer informatie neem contact met ons op

Klik hier